Direktorica:

Kristina Androlić diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Prije svoje poduzetničke priče radila je u Vindija d.d., u odjelima prodaje, marketinga i izvoza. Bila je Voditelj prodaje u tvrtki Winair d.o.o., za generalnu avijaciju. Nekoliko godina bila je voditelj marketinga i direktorica Radio Varaždina.

Certificirana je Voditeljica izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te certificirani stručnjak za javnu nabavu.

Radno iskustvo iz privrede te iskustvo upravljanja tvrtkom koristi u svakodnevnom radu na razvoju poslovnih planova, marketing strategija te pripremi projektnih prijava na natječaje domaćih i EU fondova. Stečeno znanje i iskustvo rado prenosi i sudionicima svojih predavanja i edukacija. Predavač je Poslovnog uzleta te redovno piše za Varaždinski.hr

Androlić konzalting
Androlić konzalting sa svojim timom stručnih suradnika nudi kompletnu uslugu poslovnog savjetovanja, koja se jednom najlakše definira kao business development. Koristeći dosadašnja iskustva i stečena znanja ovi mladi ljudi služe se svim dostupnim alatima, istražuju, analiziraju te traže optimalno rješenje za svakog klijenta.

Cilj je poboljšati poslovanje tvrtkama, povećati prodaju, optimizirati procese, smanjiti troškove, povećati prepoznatljivost tvrtke, ostvariti poticaje iz EU fondova...

Svakom klijentu pristupa se jedinstveno i prilagođava specifičnostima njegova poslovanja. Nakon objektivnog uvida u problematiku, postavljaju se mjerljivi ciljevi, rokovi, vrijednost ulaganja, odabire prikladan natječaj, izrađuje projektna prijava za sredstva EU fondova. Dosad smo ostvarili 12 bespovratnih potpora za naše klijente.

Svojim klijentima Androlić konzalting daje pozitivan impuls u poslovanju.

Iz medija